İnsani yardım ulaştırmak amacıyla Gazze’ye yol alan Küresel Sumud Filosu’na yönelik İsrail donanması kuşatması yoğunlaşırken, İsrail ordusu bazı gemilere baskın düzenleyip gözaltı uygulamaya başladı. İsrail güçleri, filodaki gemilerden 25 Türk aktivisti alıkoydu.
İsrail’in saldırıları sürerken Cumhuriyetçi Vatanseverler Partisi (CVP) Genel Başkanı Serkan Öz’den dikkat çeken ‘Kürecik Üssü’ hatırlatması geldi.
CVP lideri Öz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları kaydetti:
“Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail için hizmet veren Kürecik üssünün yabancı devletlere kapatılması için sarayın ve meclisin bombalanmasını mı bekliyorsunuz? İsrail daha ne kadar katliam ve hukuksuzluk yapmalı? Sizin bu anlamda sınırınız nedir? Lütfen Türk kamuoyuna açıklayınız.”
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ,
İsrail için hizmet veren Kürecik üssünün yabancı devletlere kapatılması için sarayın ve meclisin bombalanmasını mı bekliyorsunuz?
İsrail daha ne kadar katliam ve hukuksuzluk yapmalı? Sizin bu anlamda sınırınız nedir?
Lütfen Türk…— Serkan Öz (@CVPSerkanOz) October 2, 2025

Vatana ihanetten mahkemeye basvurun…..
Orasi bir ABD Üssü !
T.C. nin sözü gecmiyor…………….
chp ( Sari muhalefet ) bu konuda ne düsünüyor acep…………..