1. Haberler
  2. Gündem
  3. ‘Değişim’ isteğiyle site kurmuştu… İmamoğlu, ziyaret ve öneri sayısını açıkladı

‘Değişim’ isteğiyle site kurmuştu… İmamoğlu, ziyaret ve öneri sayısını açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'de 'değişim manifestosu' için kurduğu iktidaricindegisim.org adresli sitenin ilk gün istatistiklerini açıkladı.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) seçimlerdeki başarısız sonuçların ardından ‘değişim’ çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘değişim’ çağrısını yer aldığı manifestoyu duyurmuştu.

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, değişim manifestosunun yer aldığı “iktidaricindegisim.org” adresli siteyi paylaşmıştı.

İmamoğlu, dünkü paylaşımında, “Değişime davet: CHP’de değişim, Türkiye’de değişim, iktidar için değişim sürecine katılımınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz” demişti.

İŞTE İLK SAYILAR

İBB Başkanı İmamoğlu, bugün yaptığı yeni paylaşımda sitenin ziyaret sayılarını duyurdu. Öte yandan İmamoğlu, ‘değişim’ için gönderilen öneri sayısını da açıkladı.

Site; bir günde 434 bin 556 sayfa gösterimi alırken, 256 bin 328 de tekil ziyaretçi sayısına ulaştı.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamada katılan herkese teşekkür eden İmamoğlu, toplam 32 bin 837 görüş ve öneri geldiğini duyurdu.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 6 Temmuz 2023, 10:55

    İlk önerim kendisi de chp nin yakasını bıraksın

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!