Derbinin hakemi belli oldu

featured

Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Süper Lig’de 6’ıncı hafta heyecanı Cuma günü oynanacak Kasımpaşa-Göztepe maçı ile başlayacak. Haftanın en önemli maçı ise pazar günü Kadıköy’de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak.

MHK haftanın derbisinde Cüneyt Çakır’ı görevlendirdi. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran, Tarık Ongun ve Tugay Kaan Numanoğlu yapacak.

CÜNEYT ÇAKIR 5. KEZ

Süper Lig’de 20 sezondur düdük çalan Cüneyt Çakır, iki takım arasında daha önce oynanan 3 Süper Lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçını yönetti. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer iki kez galip gelirken, bir maçı Fenerbahçe kazandı. Bir maç ise beraberlikle sonuçlandı. Hakem Cüneyt Çakır, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçı yönetmişti. Bordo-mavililer sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.

Cüneyt Çakır, bugüne kadar Fenerbahçe’nin 54 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertliler; 27 galibiyet, 11 beraberlik ve 16 mağlubiyet elde etti. Deneyimli hakem Trabzonspor’un ise 46 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer 25 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Derbinin hakemi belli oldu

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 21 Ekim 2020, 13:58

    Merhaba
    bilerek yahut bilmeyerek yapılan hatayı sizde tekrarlıyorsunuz. Derbi aynı şehrin 2 takımı arasındaki
    maça denir.Yani FB ile TS arasındaki maç derbi de ğil dir nokta

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!