Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün TBMM’de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında ittifak ortağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikili görüşmelerini değerlendiren Bahçeli, “Erdoğan herkesle görüşebilir” dedi. Bahçeli’nin grup toplantısında taktığı yüzük ve rozeti ise dikkat çekti.
Bahçeli’nin grup toplantısında ‘Allah Bana Yeter’ yazan yüzük ile Göktürkçe ‘Allah bana yeter’ yazılı rozet taktığı görüldü.

MHP lideri, sosyal medya hesabında turkuaz renkli bir taşın yer aldığı üzerinde “Allah bana yeter” yazılı yüzüğünü paylaştı.
Söz konus paylaşım sosyal medyada da gündem oldu.

TEVBE SURESİ’NİN 129’UNCU AYETİNDE GEÇİYOR
“Allah bana yeter” ifadesi Kur’an-ı Kerim’de Tevbe Suresi’nin 129’uncu ayetinde geçiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur’an-ı Kerim tefsirine göre ayette, “Buna rağmen yüz çevirirlerse de ki: ‘Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur, ben yalnız O’na güvenip dayanırım; O, büyük arşın sahibidir” deniliyor.