1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat ve Sıla Doğu serbest bırakıldı

Dilan Polat ve Sıla Doğu serbest bırakıldı

'Hayasızca hareketler' suçu iddiasıyla başlatılan soruşturmada gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeşler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

featured

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu’nun sosyal medyada yayınlanan Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında çekilen görüntülerine ilişkin harekete geçti.

Başsavcılık, Polat ve Doğu hakkında “hayasızca hareketler” suçundan resen soruşturma başlattı.

İfadeleri alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesinde “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme” ile “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında 19 Ağustos’ta tahliye olmuştu.

AA

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!