1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dışişleri’nden İsrailli Bakan’ın ‘Erdoğan’ paylaşımına tepki

Dışişleri’nden İsrailli Bakan’ın ‘Erdoğan’ paylaşımına tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın sosyal medyadaki paylaşımına tepki göstererek, "İsrail Dışişleri Bakanının, Filistinlilere uygulanan soykırımdaki rolünden ötürü adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz." ifadesini kullandı.

featured

Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’yi hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Katz’ın, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan, iftira dolu bir paylaşım daha yaptığının görüldüğü belirtilen açıklamada, paylaşımın ilgi çekmeye ve gündemi değiştirmeye dönük, başarısız bir psikolojik harekat girişimi olarak değerlendirildiği bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İsrail Dışişleri Bakanının, Filistinlilere uygulanan soykırımdaki rolünden ötürü adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz. Türkiye, İsrail’in zulüm politikalarının karşısında durmaya ve Filistinlilere en güçlü desteği vermeye devam edecektir.”

NE OLMUŞTU?

Katz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “7 Ekim katliamının yıldönümünde, özgür dünya Hamaslı canileri kınarken, diktatör Erdoğan onları övüyor: ‘Onlar Türkiye için savaşan özgürlük savaşçıları’ – yani tecavüz etme özgürlüğü, öldürme özgürlüğü, cesetlere saygısızlık etme ve bebekleri yakma özgürlüğü. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi Müslüman Kardeşler müttefiklerine satarken Atatürk’ün mirasını yok ediyor” diye yazdı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!