Dilara Gönder, gündem olan sözlerinin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu’na teşekkür ederim.” dedi.

Show Tv Ana Haber sunucusu Dilara Gönder’in, Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır’ı konuk olarak aldığı canlı yayındaki sözleri sosyal medyada gündem olmuştu.
Gönder, konuğu Ziyadin Çakır’ın yorumu üzerine şu ifadeleri kullanmıştı.
“Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyrun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyrun havadan görüntüler.”
‘ELİNDEKİ KAĞITLARI ATTI’
Elindeki kağıtları da masaya fırlatan Gönder, Çakır’ın “Maalesef millet olarak balık hafızasına sahibiz” sözlerine “Valla balıklar bile denizin altında daha güvende. Büyük balık küçük balığı yer ama küçük balıklar bile bizim bu apartmanlarda yaşayan insanlardan daha güvenli” yanıtını vermişti.

Ben bu sunucuyu isyankar aynı zamanda provakatör olarak görmeye başladım kısacası so he tv son zamanda çizgisini değiştirmeye başladı biz takdirle izledik yıllarca siyasete bulaşmamıştı ama artık provakatör yayınlar yapmaya başladılar biz vatandaş olarak hissetmeye başladık sadece sohw değil haber türk te aynı şekilde
Dilara hanımı pek tanımıyordum.ama 2defa deprem programına denk geldim ve izledim.kendisini çok takdir ediyorum çok kaliteli ve iyi bir sunucu umarım rahat konuşabilecegi bir kanala geçer ve devam eder.
Görevi için iyi olmadı ama insanlık için 100 numara birtepki. Devlet gibi kadın.
Evet haklı bence.
Sonuna kadar haklı
Helal olsun omurgalı davrandın
Ahmet hakan olmadın
Bu işler böyledir. Kibarca ”istifa et demişlerdir”. Emir gelince ululardan ne yapacak kullar? Emre amade olacak.
Hadi yine iyi prim yaptın abla plan tuttu
Doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor malesef! Her yerde ama her yerde çarşıda,pazarda,iş yerinde,kurumlarda,sokakta,ticarette heryerde küçük balık ev hapsindekiler gibi, hayatı hep kısıtlı,hanımefendiyi tebrik ederim,istifasını kabul etmek yerine keşke arkasında dursaydın büyük balık.
Sonuna kadar katılıyoruz sana sevgili Dilara diyorum, çünkü sen bizim kardeşimiz gibisin artık. Omurgasızlar içinde omurga nedir gösterdin, yanındayız her zaman..
Dogru soyluyor hakli yalanmi vatan benim diyarbakir Ankara Konya eskiseyir nerde bir is makinasi calisani varsa gelip beni kurtaracak cunku benim vatanimin parasiyla alinmis bana hizmet etmek zorunda vatan halk demek vatan ustunde halk var baska buyuk yok buyuklugunu gostermeye kalkanlari 15 temmuz gordunuz halk vatan uzerinde kimse kendini ustunluk gostermesin ozguruz istedigimizi secme hakkimiz vardir
Dedikleri cok dogru. Neden istifa etmis anlamadim. Biri Cinere sis, pis mi demis. Istifasi alinmamaliydi. Geregini ve kimilerinin soyleyemedigini soylemis.
Aynen öyledir Sayın muhabirimiz Ne demişler “el üstünde tutulmak için ilahaki mezarımı girmek lazım “
Millet olarak sadece balık hafızasına sahip değiliz. Çok kötü yöneticilerimiz, hırsız müteahhitlerimiz birbirine değer vermeyen aç gözlü insanlarımız da var özellikle yönetici seviyesinde olanlar!
İsabet olmuş
Programını canlı izlerken
Nasıl bir hitap ve yorumlama anlam veremedim
Çok itici ve seviyesizdi
Üslubu
Hemen kanal değiştirdim
Bu agresif tavırlar hoş değil
Kaç milyon küçük büyük izliyor
Örnek rol model olmalı
Bence hiç yakışmıyordu zaten
Bahahaha git sen haber yap ozaman…. insanlar artik psikolojik sorunlar yasiyor olu saygisiz 70 yada 80 nine ciksin. Sende 99 depremi sinavina firm is ve kayidi bos birakmissin hahahahahha
Gayette haklı ve yerinde konuşmuş, çok beğenemediysen git kendin çık yap haberini. Zaten konu böyle şeylere geldiği zaman bi zorunuza gidiyor. Eğer haklıyım, kendime çok güveniyorum diyorsan buyur çık konuş.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.