1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan’dan çimento üreticisi Lafarge’ye tepki

Erdoğan’dan çimento üreticisi Lafarge’ye tepki

İslam İşbirliği Teşkilatı 12. Enformasyon Bakanları Toplantısı'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD'e destek verdiğini itiraf eden Fransız çimento üreticisi Lafarge'ye tepki gösterdi.

featured
( Mustafa Kamacı - Anadolu Ajansı )

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mecidiye Kasrında İslam İşbirliği Teşkilatı 12. Enformasyon Bakanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde IŞİD terör örgütüne yardım ettiğini itiraf eden Fransız çimento devi Lafarge ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron vardı.

Durumu Macron’a anlattığını ancak kulak arkası ettiğini belirten Erdoğan, “Fransa’nın Başkanı sayın Macron’a bunları anlattım. Şimdi Fransa parlamentosunda Macron’a bunun hesabını sordular. Şu anda gündemdeki en önemli konulardan biri hale geldi. Çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yalan. Bu yalan tutmadı. Teröre destek veren en önemli kurumlardan bir tanesi olarak artık her şeyiyle açığa çıktı. On binlerce masum sivilin ve müslümanın kanını döken bu vahşi DEAŞ örgütü kimler tarafından desteklendiği bu tür örneklerle net şekilde anlaşılıyor. Aynı riyakâr tavrın PKK; PYD ve FETÖ terör örgütlerine yönelik tutumlarda da sergilendiğini biliyoruz. Ellerindeki masum kanlarına rağmen bu örgütler destekleniyor, korunuyor. Ağızlarını her açtıklarında özgürlük, demokrasi ve insan haklarından bahsedenler akla ziyan bahanelerin arkasına saklanarak bu örgütlere sahip çıkmayı sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!