1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan’dan sosyal medyadaki asılsız paylaşımlara suç duyurusu

Erdoğan’dan sosyal medyadaki asılsız paylaşımlara suç duyurusu

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hakkında sosyal medyada asılsız iddialar paylaşan kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Dün gece saatlerinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Twitter’da “ölmüş” etiketi üst sıralara çıkarken binlerce asılsız paylaşım yapıldı.

Erdoğan, söz konusu paylaşımları yapan kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü de sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili oluşturulan etikete manipülatif nitelikte paylaşım yaptığı tespit edilen 30 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurmuştu.
 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

1 Yorum

  1. 3 Kasım 2021, 16:19

    bir insanı sevmeyebilirsin ama siyaseten bu insanın ölümünü istemek hem de CB olarak. yazıklar olsun. ulan ne kansız insanlar var.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!