1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan’ın koronavirüse yakalandığını öğrenen yüzücüden tepki çeken paylaşım

Erdoğan’ın koronavirüse yakalandığını öğrenen yüzücüden tepki çeken paylaşım

featured

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından eski milli yüzücü Derya Büyükuncu tepki çeken bir paylaşımda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sosyal medya hesabından, eşi Emine Erdoğan ve kendisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Erdoğan’ın bu açıklamasından sonra eski milli yüzücü Derya Büyükuncu’dan imalı bir paylaşım geldi.


Derya Büyükuncu, yaptığı paylaşımda helva görseli paylaşarak, “Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım” ifadelerini kullandı.

TEPKİLERDEN SONRA BİR PAYLAŞIM DAHA YAPTI

Paylaşımı tepki çeken Büyükuncu daha sonra bir paylaşım daha yaparak, “Helva dedik, ne kadar da büyük bir kitle o insan!! için üstüne alındı. Allah kimseyi başkasının önünde eğilecek, kula kulluk edecek, karşısında el pençe divan duracak kadar karaktersiz, korkak yapmasın. Amin!!!” ifadelerini kullandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 6 Şubat 2022, 00:36

    Yüzücü kardeşimize dediklerinden dolayı teessüf ediyorum. Reis, halkımızın bâzı kesimlerinde popüler olmayabilir ama Türkiye’nin büyük bir devlet olması için canla başla çalışan bir vatandaşımız olduğunu inkâr edemeyiz. Reis’in ölmesini istemek gibi linççilik davranışı rasyonel birçok açıdan tatsız. Kazanmak için kanındaki son oksijen molekülünü kullanabilen azimde bir sporcunun Türkiye’nin en aşşağı yarısı tarafından sevilen ve sayılan bir insanın ölmesini istemesi benim prensiplerime ters düşüyor.

  2. Helva elinde kalır, kötü kalpli insanlar uzun yaşarlar.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!