Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz’un 103. yılında Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) skandal bir paylaşıma imza attı.
Veryansın TV Genel Yayın Yönetmeni Erdem Atay, EGM’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırladığı paylaşımda Atatürk’ü sildiğini ortaya çıkardı.
GERİ ADIM ATTI
EGM, Veryansın TV’nin haberinin ardından geri adım attı.
Tepki çeken paylaşımı silen EGM, “Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan Büyük Taarruz’ un 103. Yıl Dönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” notuyla yeni bir görsel paylaştı.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), “sansürlenen” Atatürk resmini paylaştı.
Paylaşımda “26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz, milletimizin istiklal ve hürriyet uğrundaki sarsılmaz iradesini tüm dünyaya ilan etmiştir. Büyük Taarruz’un 103. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Kurumun Başkanı Fahrettin Altun’un da bu gönderiyi yeniden paylaştığı görüldü.



Fahrettine itibar edilir mi? Bence edilmez ..
Demek ki tepkisiz olunca etkili olmuyormuş, tepki gösterip bunu duyuracak VeryansınTV gibi imkânlarınız da olunca tepkinizin etkisini anında görebiliyormuşsunuz. Vazgeçmek, ümitsizliğe kapılmak Türk milletinin sözlüğünde olmamalı.