Firari emniyet müdürü hücre evine giderken yakalandı

featured

FETÖ’den aranan firari Emniyet Müdürü Mustafa Memiş, Ankara’da saklandığı örgütün gaybubet evine girerken yakalandı.

Ankara’da, 2016 yılından bu yana ‘FETÖ silahlı terör örgütü üyeliği’nden aranan firari eski emniyet müdürü Mustafa Memiş, örgütün ‘gaybubet evi’ne giderken operasyonla yakalandı.

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce FETÖ üyelerini yakalamaya yönelik kurulan özel ekip, 5 yıldır aranan firari eski emniyet müdürü Mustafa Memiş’in izini buldu. İhraç edilen Mustafa Memiş’in, 2016 yılından bu yana örgütün Ankara’daki ‘gaybubet evi’nde saklandığı belirlendi.

SAHTE KİMLİKLE ÇIKIYORMUŞ

Memiş’in, nadiren dışarı çıktığı, çıktığında ise üzerinde taşıdığı sahte kimlik ile polis kontrollerinden sıkıntısız geçtiği tespit edildi. Aranma kaydı bulunan Memiş’in kullandığı araç, dün gece saatlerinde belirlenerek, takibe alındı. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan Memiş, saklandığı ‘gaybubet evi’ne doğru giderken, polis ile yaşanan kovalamaca sonucu aracının önü kesilerek durdurup, yakalandı. Gözaltına alınan Memiş’in, 2011-2014 yıllarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nda önemli görevlerde bulunduğu belirtildi. Memiş’in emniyetteki sorgusu sürüyor.

Firari emniyet müdürü hücre evine giderken yakalandı

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sucu Fetös mikrobu tasimasi. Mikroplu oldugu icin de sahte kimlikle dolasiyórmus bugüne kadar.

  2. Suçu ne tam olarak anlayamadım !! Cemaate sempatizanı olmak mı şuçu !! yoksa haberde belirtilmeyen başka suçları mı var !!

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!