1. Haberler
  2. Gündem
  3. Güllü’nün ölümünde ‘cilalı parke’ ayrıntısı

Güllü’nün ölümünde ‘cilalı parke’ ayrıntısı

Yalova’daki evinde camdan düşerek hayatını kaybeden şarkıcıGüllü’nün ölümü sonrası eve giren olay yeri inceleme ekipleri, sanatçının düştüğü camın alçak ve yere yakın olduğunu ayrıca odadaki parkelerin çok kaygan olduğunu belirtti.

featured

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 6’ncı kattaki evinin camından önceki gece 01:28 sıralarında düşüp yaşamını yitiren Güllü’nün ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Sabah’tan Özgür Yıldız ve Gökhan Gökduman’ın haberine göre; Güllü’nün ölümünün ardından eve gelen ve incelemelerde bulunan olay yeri inceleme ekipleri, sanatçının düştüğü odadaki parkelerin aşırı derecede kaygan olduğunu tespit etti.

Parkelerin yakın zamanda cilalandığı, sanatçının evinde bakım ve onarım yapıldığı tahmin edilirken, son derece kaygan olan parke detayı soruşturma tutanaklarına da geçti.

ŞİFRELİ KİLİT TAKTIRMIŞ

Ünlü sanatçının düşmeden önce evdeki son anlarına ait görüntülerini de incelemeye alan ekipler, Güllü’nün kısa bir süre önce daire kapısına şifreli kilit taktırdığını da tespit etti.

Düşmeden 2 gün önce evinin kapısına akıllı kilit taktıran sanatçının, sosyal medyada paylaşılan görüntülerinde “Artık kendimi çok daha güvenli hissediyorum. Sevgili Furkan kardeşim geldi. Bana şifreli kapı yaptı. Şifre olmadan kimse giremez” dediği görüldü.

O SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Öte yandan Güllü’nün bir programda “Biz yaşarken kıymetimizi bilin nolur. Biz öldükten sonra ‘rahmetli çok güzel okuyordu, şöyleydi, böyleydi’ deniliyor. Çok geç kalınmış oluyor” dediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Güllü, Tuzla Sultan 1. Ahmet Camii’nde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde kızı Tuyan Ülkem, babasına sarılıp “Annem gitti baba” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Tuyan’ı babası sakinleştirmeye çalıştı. Baygınlık geçiren Tuyan ve kardeşi Tuğberk Yavuz, annesinin tabutu başından ayrılmadı. Şarkıcının oğlu annesinin tabutu başında gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze töreninin ardından ise Güllü, Tuzla Mezarlığı’nda defnedildi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!