1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Gülşen sahnelere geri dönüyor

Gülşen sahnelere geri dönüyor

Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun hakkındaki ev hapsi kararı 12 Eylül’de kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı daha önce yapılan anlaşmalar gereği eylülde İstanbul’da üç, Gaziantep’te ise bir konser için sahneye çıkacak. Gülşen, ilk konserini Kartal'da verecek.

featured

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hakkında TCK’nin 216. maddesi kapsamında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan başlatılan soruşturma doğrultusunda şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, 25 Ağustos’ta tutuklanmıştı.

Avukatı Emek Emre’nin itirazını değerlendiren nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, Çolakoğlu’nun 29 Ağustos’ta “konutu terk etmeme” şartıyla tahliyesine karar vermişti. Emre’nin 6 Eylül’deki itirazı üzerine İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararla Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun ev hapsini 12 Eylül’de kaldırıldı.

KONSER VERECEK

Habertürk’ten Mehmet Çalışkan,  avukat Emek Emre ile yaptığı görüşmede Gülşen Çolakoğlu’nun yurtdışına çıkamayacağı yönündeki karara da itiraz ettiklerini belirtti. Emre, “Ev hapsi de bir infaz kararıdır. Çünkü ev hapsi kişinin hürriyetini bağlar. Bu nedenle ev hapsi kararının kaldırılması için 6 Eylül’de dilekçemizi verdik. Gülşen Hanım, tutuklanmadan önce şöyle dedi; ‘Ben suç işlemedim. Bana ihtiyacınız olduğu an gelirim. Bana ihtiyacı olan bir çocuğum var.’ Gülşen Hanım’ın delil karartma veya kaçma olasılığı söz konusu değil. Bu nedenle yurtdışına çıkma yasağının da kaldırılmasını talep ettik” ifadelerini kullandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!