Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in hakkında çeşitli iddialarda bulunduğu Veyis Ateş’in izne ayrıldığı belirtildi.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Habertürk TV programcısı Veyis Ateş ile ilgili de birçok iddiada bulunmuştu.
Veyis Ateş, Peker’in iddialarına henüz bir yanıt vermezken, hafta içi her gün Habertürk TV’de 17.00’de ekranlara gelen Akşam Haberleri’ni sunan Veyis Ateş’in ekranlara çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu.
Medyatava’nın haberine göre Habertürk yönetimi, Sedat Peker’in hakkında birçok ‘vahim’ iddiayı ortaya attığı Veyis Ateş’i ekrandan alarak izne gönderdi.
Ateş’in yerine bugün yayınlanacak olan Akşam Haberleri’ni Ceren Bektaş Atuk’un sunacağı öne sürüldü.
Sedat Peker, 6 Haziran Pazar günü yayınladığı 9. videoda, Veyis Ateş hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:
“Bodrum’da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de aranıyor ABD’de de aranıyor. Otelinde kimler var? Veyis Ateş. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç. Daha da çıkacak. Veysi. Senin kayıtlar da çıkacak.
28 Aralık’ta operasyon yapılıyor. 29 Aralık 45 milyon doların ödenmesi gereken tarih. Sezgin Baran’ın karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi. Ben olayı toparlayayım diye arayan bu Veyis. Aranan adamın oteline gidiyorsun, kalıyorsun, on binlerce yüz binlerce avro hesap ödemiyorsunuz. Sonra da adamı gasp ediyorsunuz. Kayıtlar var.”
eksi yorumlara takilma arkadasim, ak laleler usustuler.
Hic sasirmadim !!!!!!
Kukla ve geveze gazetici tipleri hemen belli oluyor, piyasada !
Bu tür gazeteciler “Korona” gibidir! Ya anlarsin yada anlamazsin, FARKI…
Ee, birseyler söylemeden önce iyice düsünüp tasinmak lazim tabii. Nihayetinde herkesin Binali Yildirim gibi bir babasi, Hilal Panter pardon Kaplan gibi karisi, kuvvetli ve kudretli Süleyman gibi makami mevkisi yok. Atarlar adami böyle ataslara, anlatamazsin derdini kimselere öyle gerdan kira kira okudugun haberler gibi. Üzücü bir durum valla ama nedense bu olanlardan bir tek ben utaniyormusum gibi.