Halk TV’de bir istifa daha

featured

Halk TV’de sular durulmuyor. Mayıs ayından beri kanalda ‘Dünya Varmış’ programını yapan gazeteci kanalla yollarını ayırdı.

Halk TV’de Ankara’daki istifa depreminin ardından İstanbul’da da problemler yaşanıyordu. Açıkça programını yapan Gökmen Karadağ, sosyal medyadan sitem dolu mesajlar yayınlamış ve kanaldan ayrıldığını açıklamıştı. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş da, Karadağ’ın sitemleri ile ilgili konuştu. Toktaş, “Kırmışız. Düzelttik. Bir yere gidemez” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Halk TV’de bu istifa ve geri almanın yankısı sürerken bu kez de başka bir bir programcı kanalla yollarını ayırdı. Halk TV ekranlarında cumartesi günü ekrana gelen “Dünya Varmış” programını hazırlayıp sunan Mehmet Bal kanalla ilişkisini sonlandırdı.

Bal, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak “Halk Tv ile yollarımı ayırmış bulunmaktayım. Yakında yeniden görüşmek üzere.” dedi.

Her cumartesi 15:00-17:00 saatleri arasında deneyimli gazeteci Mehmet Bal’ın hazırlayıp sunduğu programda, dünya gündeminin nabzı uzman konuklarla masaya yatırılıyordu. Ayrıca programda dünyada yaşanan son gelişmelerin yanı sıra; sanat, bilim ve teknolojideki son gelişmeler de izleyici ile buluşuyordu.

Halk TV’de bir istifa daha

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!