1. Haberler
  2. Gündem
  3. Haluk Levent koronavirüse yakalandı

Haluk Levent koronavirüse yakalandı

featured

BALIKESİR konserinin ardından Kovid-19 testi pozitif çıkan Haluk Levent, 2 doz aşı olduğunu açıkladı. Hastalığı farkında olmadan geçirdiğini söyleyen Levent, “PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum. Yani şaşkınlık içerisindeyim. Çünkü hiçbir belirtisi yok. Kovid-19 olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor, 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor” dedi.

Ahbap Derneği kurucusu müzisyen Haluk Levent, dün akşam Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Avlu Havuzlu Amfi Alanı’nda, konser verdi. Konser öncesi test yaptıran Haluk Levent, Kovid-19 hastası olduğunu öğrendi. Hiçbir belirtisi olmamasının şaşkınlığını yaşadığını ifade eden Haluk Levent, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Canlarım, bugün Moskova’da, Rus Kızılordu ile provalar yapacaktım, Cumhuriyet marşlarıyla ilgili. Biliyorsunuz, Rus Kızılordu’yla gelecek ay konserlerim var. Ama olmadı, Moskova’ya gidemedim. Çünkü dünden yaptırdığım PCR testi, pozitif çıkmış. Bende inanamıyorum. Yani şaşkınlık içerisindeyim. Çünkü hiçbir belirtisi yok. Kovid-19 olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor, 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben hafif niye atlatıyorum, onu da bilmiyorum. Dediğim gibi hiç değişen bir şey yok. Ama yine de birkaç gün konserlerim vardı, onlar ertelenecek. Sizlerle paylaşmak istedim. Ahbap faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu şekilde zoom toplantılarına giriyorum. Bilginize.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bu durumda karantina, temaslı olma, hes kodu falan hiçbir şey yok mu? Bulaştırıcı olma durumu yok mu bu kişilerin? Bunun hiç konu bile edilmeyişi de çok enteresan. Madem sıkıntı yok, 2 doz aşılı kişiye neden pcr testi yaptınız? Pcr testi pozitif çıktıysa neden diğer aşısızlar gibi muamele görmüyor? Burdan bakınca çok absürd.

  2. Şaşırmanız çok tabii ve izahı çok kolay sayın Levent; çünkü PCR testini hastalık teşhisinde kullanmaları yanlış. Ben demiyorum, testin kaşifi zat diyor. Lütfen internetten aratınız. Geçmiş olsun.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!