1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hatay’da hamile doktora saldırı: Gebeliği tehlikede!

Hatay’da hamile doktora saldırı: Gebeliği tehlikede!

Hatay'da devlet hastanesinde görevli olan 11 haftalık hamile doktor, sırası gelmeden muayene olmak istediği öne sürülen bir kadının saldırısına uğradı. Doktor, fiziki saldırı sonucu 1 hafta iş göremez raporu alırken, saldırgan da gözaltına alındı.

featured

Olay, gündüz saatlerinde Defne Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Hastanede Dermatoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. K.E.K., sırası gelmeden muayene olmak istediği öne sürülen G.T. isimli kadından beklemesini istedi. Buna sinirlenen kadın, 11 haftalık hamile doktorun yüzüne cisimler fırlattı. G.T., daha sonra doktoru saçından tutup sürükleyip, yumruk ve tekmelerle saldırdı. Gebeliği tehlikeye giren kadın doktora 1 hafta iş göremez raporu verildi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Şikayet üzerine harekete geçen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Doktora gerçekleşen saldırı nedeniyle Hatay Tabip Odası’nın 1 günlük iş bırakma eylemi yapacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, sosyal medya hesabından, “Defne Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayda, bir hekim arkadaşımız, aldığı darbeler sonucunda yaralandı. Çok üzgünüz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. ‘Zanlı’ olayın akabinde gözaltına alınmıştır. Yargıya güvenimiz tam. Ama bizler, sağlık çalışanları olarak, hasta/ hasta yakınları ile her ilişkimizde, birbirimizde daima aradığımız insanlığa da hep güvenebilmeli değil miyiz?” (DHA)

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!