1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri’nde ‘sürpriz operasyon’ iddiası: Yerlikaya’nın dört yardımcısının yakınında görevli 69 polis geri çekildi

İçişleri’nde ‘sürpriz operasyon’ iddiası: Yerlikaya’nın dört yardımcısının yakınında görevli 69 polis geri çekildi

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 4 yardımcısının özel kalemlerinde ve korumalarında çalışan toplam 69 polisin görevlerine son verdiği öne sürüldü. Görevden alınan polislerin yerine atama yapılmadığı belirtildi.

featured

İçişleri Bakanlığı’nda dün akşam saatlerinde iddiaya göre beklenmedik personel operasyonu gerçekleştirildi.

T24’ün haberine göre; Bakan Ali Yerlikaya ile birlikte Bakan Yardımcısı olarak çalışan Bülent Turan, Münir Karaloğlu, Mehmet Aktaş ve Ramazan Sağlam’ın makamlarında görev yapan Emniyet personelinin görevlerine son verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü merkez birimlerinden Koruma Dairesi Başkanlığı kadrosunda bulunup söz konusu bakan yardımcılarının özel kalemlerinde ve korunmasında geçici görevle çalışan 69 polisin görev onayları sonlandırıldı.

BAKANLIKTA HAREKETLİ SAATLER

Dört bakan yardımcısının her birine biri şoför, diğeri koruma olmak üzere sadece ikişer polis bırakılması dikkati çekti.

Bakan yardımcılarına yönelik beklenmedik işlem nedeniyle Bakanlık’ta hareketli saatler yaşanmaya başlandı.

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ İDDİALARI YENİDEN GÜNDEMDE

Bu arada İçişleri Bakanlığı’ndaki görevden çekme işlemi, hafta sonu olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılması beklenen Kabine değişikliği iddialarının yeniden gündeme gelmesine sebep oldu.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!