İlk doz aşısını bir ay önce yaptıran Erzurum Valisi koronavirüse yakalandı

featured

İlk doz aşısını 19 Şubat’ta olan Erzurum Valisi Okay Memiş’in dün yapılan Koronavirüs testi pozitif çıktı. Memiş’in ikinci doz aşısısının yarın yapılması planlanıyordu.

Koronavirüse karşı ilk doz aşısını 19 Şubat günü merkez Palandöken ilçesindeki Mareşal Çakmak Hastanesi’nde olan Vali Okay Memiş, 27 gün sonra koronavirüse yakalandı. Testi pozitif çıkan Vali Memiş, evinde karantinaya alındı. 

İkinci doz aşısının 19 Mart’ta yapılması planlanan Vali Memiş, “Öğretmen arkadaşlarla, polisle, jandarmayla, bir de konumum gereği her gün onlarca yüzlerce vatandaşla görüşmem oluyor. Şimdiye kadar bu virüse maruz kalmamıştık. 1 yıldır kendime çok dikkat ediyorum. Bugüne kadar Korona kapmamıştım ama bugün hayırlı bir şey oldu. Aşıyla muhatap oldum. Bütün vatandaşlarımız umarım aşı konusunda duyarlılık gösterir. Aşılamaya yönelik biraz daha gayret göstermemiz lazım” açıklamasında bulunmuştu. 

İlk doz aşısını bir ay önce yaptıran Erzurum Valisi koronavirüse yakalandı

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Aşı olurdum ama içten içe zorla aşı yapılma eğilimi sezdiğim için, insanları aşı olmak zorunda bıraktıkları için, aşı yerli ve milli olmadığı için yapmaya çekiniyorum.

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!