1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İmamoğlu’ndan Erdoğan’a mesaj: Yarış meşru olmaz

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a mesaj: Yarış meşru olmaz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiği konuşmasında "Açıkça diyorum, İmamoğlu olmadan seçime girmek istiyorsun. İmamoğlu olmadan yarış meşru olmaz" dedi.

featured

İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu, ön seçim konuşmalarını Antalya’da sürdürdü.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen İmamoğlu, “Açıkça diyorum, İmamoğlu olmadan seçime girmek istiyorsun. İmamoğlu olmadan yarış meşru olmaz” dedi.

‘VATANDAŞLIK SATILMASINA KARŞIYIM’

İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Ekonomi uzmanıyım diyenler milletin ocağına incir ağacı dikti. Halka hizmet hakka hizmettir sözünü iktidar unuttu. Kimse bu ülkenin geleceğinden şüphe etmesin.

Vatandaşlık satılmasına karşıyım. Ülkemizin vatandaşlığını ticari bir ürün haline getirdiler. Türkiye’yi zenginleştiren bir modelle aydınlık günlere gideceğiz. Toprağı işleyemeyen suç işler. Toprağını koruyamayan ülkesini de koruyamaz. Turizm gelirleri yerel yönetimler ile paylaşılmıyor.

‘ÖN SEÇİM KARARI DEMOKRASİ DEVRİMİDİR’

Partimizin ön seçim kararı demokrasi devrimidir. İktidar yoluna çıkıyoruz. Halksız siyaset heveslerini kursaklarında bırakacağız.

Adalet sistemi çöktü. Meclis artık neredeyse işlevsiz, herkes adalet istiyor. Biz başarıya yaklaştıkça iktidarın da zulmü artıyor. Bunların yaptıkları şeytanın bile aklına gelmez. İmamoğlu kadar başına taş düşsün. Zannediyorlar ki ben korkarım. Bunlardan var ya korkan onlar gibi olsun. Önce Allah’a sonra milletime güveniyorum. Bir derdiniz varsa ben buradayım, bana gelin. Milleti tehdit etmeyi bırak, gel millete gidelim, buradayım.

‘İMAMOĞLU OLMADAN SEÇİME GİRMEK İSTİYORSUN’

Açıkça diyorum, İmamoğlu olmadan seçime girmek istiyorsun. İmamoğlu olmadan yarış meşru olmaz. Bu yargısal tacizlerle seçim ne özgür ne de adil olur. Tek suçumuz onları 4 kez yenmiş olmak. O sandık gelecek bu millet seni tıpış tıpış evine yollayacak”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. bu herif psikolojik testten geçirilmeli sorumlu olduğu binbir meselesi olan şehri bırakmış kendi kendine seçim kampanyası yapıyor. mahallenin delisi gibi eline direksiyon vermişler kendini şoför sanıyor.

  2. 10 Mart 2025, 04:14

    Meşruiyet nedir takmayan iki kişinin yarışı.

  3. 10 Mart 2025, 05:15

    Sesi çok çıkanın bagajı ağzına kadar doludur.

  4. Tek suçum güzel olmak…pardon ya o rüzgar gülü değildi sanırsam…Ne demiş, açık kapı politikası izlenirken birilerinden para talep etmek anayasanın eşitlik ilkesine aykırı mi demiş?

  5. egosu bu kadar yuksek ve megaloman bır kısılık. cb olması sakıncalı. bılgınıze ey mıllet.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!