Instagram’a yeni özellik geliyor

featured

Instagram CEO’su Adam Mosseri tarafından yapılan duyuruya göre yakında kullanıcılar Instagram’da oluşturduğu hikayeleri taslak olarak kaydedebilecek. Bu özellik ile birlikte Hikayeler’in “anlık paylaşım” özelliği kaybolmuş olacak.

Daha önce Instagram CEO’su Adam Mosseri yaptığı bir Twitter paylaşımı ile Instagram’a yeni kaydetme özelliğinin geleceğini duyurmuştu. Bunun akabinde uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi kişisel hesabı üzerinden bu özelliğin şu anda bazı kişilerin kullanımına sunulduğunu aktardı.

INSTAGRAM HİKAYELER İÇİN BEKLENEN ÖZELLİK

Dünyanın en popüler görsel içerik paylaşım platformu Instagram, yayınladığı ilk günden bu yana Hikayeler özelliğini sürekli olarak güncelliyor. Şu ana kadar Hikayeler, oluşturulan gönderilerin anlık olarak paylaşıldığı bir özellikti ancak önümüzdeki dönemde yayınlanacak yeni bir özellik ile Instagram’da oluşturduğunuz hikayeleri ilerleyen bir tarihte de paylaşabileceksiniz.

Şu anda Instagram kamera uygulamasını kullanarak ya da galerinizden bir fotoğraf/video seçerek üzerine müzik, çıkartma, metin ya da GIF ekleyerek oluşturduğunuz hikayeler, oluşturduğunuz anda paylaşmadığınız takdirde kayboluyordu. Dolayısı ile bir hikayeyi oluşturup ilerleyen bir saatte ya da tarihte paylaşmak mümkün olmuyordu.

Instagram’a yeni özellik geliyor

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!