1. Haberler
  2. Dünya
  3. İran’dan gözdağı mı? ‘Önümüzdeki saatlerde…’

İran’dan gözdağı mı? ‘Önümüzdeki saatlerde…’

İran medyasından Kanal 3'ün sunucusu "Önümüzdeki saatlerde dünya çok önemli gelişmelere sahne olacak" açıklamasında bulundu.

featured

Hamas’ın siyasi lideri İsmail Haniye’nin, İran’ın başkenti Tahran’da uğradığı suikast sonucu öldürülmesi sonrası bölgede gerilim tırmanmaya devam ediyor.

İran’da Kanal 3’ün sunucusu, yayında “Önümüzdeki saatlerde dünya olağanüstü sahnelere ve çok önemli gelişmelere tanık olacak” dedi.

DIŞİŞLERİ SÖZCÜSÜ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, sosyal medya platformu X’te bu sabah yaptığı paylaşımda, “İsrail rejimi, Filistin’de savaş suçları ve soykırım yapmaya devam ederek, ülkelerin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü açıkça ihlal ederek ve bölgesel ve küresel terörizmi yayarak uluslararası barış, istikrar ve güvenliği tehdit ediyor. Bu, Filistin, bölge ve dünya halklarının kalplerine öfke ve kin tohumları ekmek demektir.” demişti.

Kenani paylaşımının devamında “Uzak olmayan bir gelecekte, İsrail’in haydut ve ırkçı rejimi, adalet arayan ulusların ve devletlerin öfke ve ateş fırtınalarını biçecek. Artık kazandıklarının karşılığı olarak, az gülsünler, çok ağlasınlar. (Tevbe: 82)” ifadelerini kullanmıştı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!