1. Haberler
  2. Gündem
  3. İranlı sahte polisin filmleri aratmayan kaçışı kamerada

İranlı sahte polisin filmleri aratmayan kaçışı kamerada

Kendini polis olarak tanıtarak turistleri, dolandıran İran uyruklu S.T. (28), polisten kaçarken taksiye çarptı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

featured

Fatih’te 3 turistin dolandırıldığına dair ihbarda bulunması üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelinin İran uyruklu S.T. olduğunu belirledi. Polis, S.T.’nin araç kiraladığının tespit etti. S.T. aracıyla seyir halindeyken polis tarafından takip edildiğini fark etti. Bunun üzerine hızını arttıran S.T., kaçarken taksiye çarptı. S.T., daha sonra aracı yol ortasında bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştı. Kaçış anı film sahnelerini aratmadı.

Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan S.T., emniyetteki işlemlerinin ardından ardından ‘polis süsü vermek suretiyle nitelikli dolandırıcılık, ‘resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan’ ve ‘trafik güvenliğinin tehlikeye düşürülmesi’ suçlarından adliyeye sevk edildi. S.T. tutuklandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ne diye kaciyorsun. Bak kacmasan mahkeme heyeti zaten seni tutuksuz yargilanmak uzere salacaklardi. Bir de yanagina opucuk kondururlardi. Simdi hic iyi olmadi, cok kotu bir durumdasin. Hem seni opmeyecekler, ustune bir de 500 – 750 lira arasi adli para cezasi odeyeceksin. Kendi dusen aglamaz. TURK mahkemelerine guvenimiz sonsuz. Falan falan falan. Elin iranlisi gelmis buraya operasyon yapiyor. Mustehak.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!