İsrail yine Suriye’ye saldırdı

featured

Suriye devlet ajansı SANA, hava savunma sistemlerinin başkent Şam üzerinde İsrail’den atılan füzelere karşılık verdiğini bildirdi.

Suriye medyası, başkent Şam’da hava savunma sistemlerinin İsrail tarafından düzenlenen füze saldırılarına yanıt verdiğini duyurdu.

SANA’nın haberinde, “Hava savunmamız, Şam semalarında bir dizi düşman füzesini düşürdü” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Lübnan merkezli Al Mayadeen kanalı muhabiri, sosyal medya üzerinden saldırılara ilişkin görüntüleri paylaştı.

​Suriye Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, füzelerin işgal altındaki Golan yönünden ateşlendiği, saldırılarda ölen ya da yaralananların olmadığı ve yalnızca maddi hasar meydana geldiği belirtildi.
 (Sputnik)

İsrail yine Suriye’ye saldırdı

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 Ağustos 2020, 06:56

    İsrail her istediğinde ( S-300 lerle korunan ! ) Suriye’ yi savaş uçakları ile vurabiliyor.? Bana göre büyük bir olasılıkla Rusya iki taraflı oynuyor. İsrail, Akdeniz üzerinde Rus istihbarat uçağının vurulmasına neden olduktan sonra operatif hiçbir uçuş gerçekleştirememişti. Daha sonra netanyahu, Moskova’ ya bir kaç kez gidip arayı düzeltmişti. Bu gidip gelmelerde bazı önemli al gülüm-ver gülüm anlaşmaları yapıldığı anlaşılıyor.

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!