1. Haberler
  2. Dünya
  3. İsrail’den vatandaşlarına çağrı: Türkiye’yi terk edin!

İsrail’den vatandaşlarına çağrı: Türkiye’yi terk edin!

İsrail Ulusal Güvenlik Karargahı, Gazze'deki hastane saldırısına "misilleme" olabileceği bahanesiyle Türkiye'deki vatandaşlarına çağrıda bulunarak ülkeyi "mümkün olan en kısa sürede terk etmeleri" çağrısında bulundu.

featured

İsrail Ulusal Güvenlik Karargahı, Gazze’de 500 sivilin yaşamını yitirdiği hastane saldırısı sonrası Türkiye’deki İsraillilere bir çağrıda bulundu.

Açıklamada, “Yurt dışındaki İsraillilere yönelik terör tehditlerinin giderek kötüleşmesi” göz önüne alındığında, “Türkiye’ye yönelik seyahat uyarısının en yüksek seviye olan 4’e yükseltildiği” ifade edildi.

Öte yandan açıklamada, “Türkiye’de kalan tüm İsraillilerin mümkün olan en kısa sürede ülkeyi terk etmesi gerekiyor” denildi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Âla!Defolun gidin.O kadar ki her pankarta “Endişeliyiz” diye kıytırık açıklamalar yapan da belki şuurlarına çeki düzen verip akıl vicdan namus adalet eşitlik kardeşlik hürriyet değerlerini tekrar düşünür ve o minvalde bir açıklama yaparlar,belki!

  2. 18 Ekim 2023, 08:51

    Bunlar hitlerin zulmü altinda kalmamislar bu esnada epeyce insanlik disi seyleri de ögrenmisler nazilerden duruma bakilirsa. Bunu da elestireni hemen antisemitizm le suclarlar. Bizdeki dinci tayfadan en ufak bir farklari yok.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!