1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’a ‘kayyım’ bekliyor

İstanbul’a ‘kayyım’ bekliyor

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İBB'ye yönelik “terör soruşturması” ve devamında yaşananlarla ilgili "Kayyum atama ihtimali yüksek” dedi.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na YSK üyelerine hakaret iddiasıyla verilen 2 yıl 7 aylık hapis cezası ve siyasi yasak kararının yankıları sürerken, İçişleri Bakanlığından gelen “terör soruşturması” adımı İstanbul’u hareketlendi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı. İBB’ye kayyum atanma riskiyle ilgili Kavuncu, “Kayyum atama ihtimali yüksek. Kimseyi umutsuzluğa sevk etmek istemiyorum ama bu mahkemenin böyle sonuçlanacağına da ihtimal vermiyorduk ama oldu. 31 Mart seçimlerinin iptal edileceğine de ihmal vermiyordu. Ekrem İmamoğlu bu ülkenin bütünlüğüne aşık bir insandır. Böyle bir şeye müsaade etmez” dedi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. İnanmıyorsan googleye ”imamoğlu pontus resmi önünde görsel” yaz kendi gözlerinle gör.

  2. Sicilinde makaryos heykeli ve pontus haritası önünde fotoğraf paylaşmak olan adamın adının ne ekrem olması ne de Türk olması mümkün. Kendiniz avutadurun siz daha çakma atatürkçüler.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!