1. Haberler
  2. Gündem
  3. İYİ Parti’den olağanüstü kurultay için ‘provokasyon’ uyarısı

İYİ Parti’den olağanüstü kurultay için ‘provokasyon’ uyarısı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 5'inci olağanüstü kurultayına delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.

featured

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti’nin 5’inci olağanüstü kurultayına ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Olgun açıklamasında, “Organizasyon komitesi ve Genel Başkan adayları, Koray Aydın’ı temsilen Yetkin Öztürk, D. Musavat Dervişoğlu’nu temsilen Buğra Kavuncu, M. Tolga Akalın’ı temsilen Rıdvan Uz beylerin katılımlarıyla yapılan toplantıda, Aday temsilcilerince hiçbir şerh ve itiraz beyanında bulunulmaksızın varılan komite kararı üzerindeki ortak görüş doğrultusunda, salonun fiziki şartları ve kapasitesi de dikkate alınarak; Kurultay delegeleri, il, ilçe ve belediye başkanlarımız ile önceki dönem milletvekillerimiz dışında katılımcı davet edilmemesi kararlaştırılmıştır.

‘ÇARPITMA VE PROVOKASYON…’

Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken İYİ Parti ailesi olarak Kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim” ifadelerini kullandı. (DHA)

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!