1. Haberler
  2. Toplum
  3. Kadını sırtından bıçakladı, savunması ‘pes’ dedirtti

Kadını sırtından bıçakladı, savunması ‘pes’ dedirtti

featured

Antalya’da, otelde çalışan ve işe gitmek üzere evinden çıkan Eşe Aktaş, peşinden gelen E.K (22) tarafından sırtından bıçaklandı.

Olay, önceki gün saat 05.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 531 Sokak’ta meydana geldi. E.K., oteldeki işine gitmek üzere evinden çıkıp kaldırımda yürüyen Eşe Aktaş’ı takibe aldı. Bir süre yürüyen Aktaş’ın arkasından yaklaşan E.K., cebinden çıkardığı ekmek bıçağı ile Aktaş’ı sırtından yaralayıp kaçtı.

Aktaş’ın yardımına çevrede bulunanlar koştu. Aktaş, çağırılan sağlık ekibince ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ameliyata alınan Aktaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Operasyon düzenleyen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri de E.K.’yi yakalayıp gözaltına aldı. İfadesinde Eşe Aktaş’ı çöplerden atık toplayan birine benzettiği ve kendisine zarar vereceğini düşündüğü için bıçakladığını öne süren E.K., “Bu yüzden takip edip bıçakladım” dedi.

Emre Kırkuşu, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Kırkuşu, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine kondu.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!