Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu yaşamını yitirdi.
Habertürk’ten Alper Uruş’un haberlerine göre; Adil Kılıçdaroğlu, Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Ören beldesindeki Pelitköy Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde komşusu ile yaşadığı aidat tartışmasından kısa süre sonra geldiği evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
Pelinkent Sitesi’nde yönetici olduğu öğrenilen Kılıçdaroğlu, site sakini olan M.A. ile yaşadığı aidat tartışmasından sonra birkaç komşusuyla daha siteye gelen doğalgaz hattının yazlıklara bağlanması konusuna ilişkin yaptığı görüşmenin ardından evine gitti.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün (21 Temmuz Pazartesi) TBMM’de düzenlenecek Altan Öymen’in cenaze törenine katılacağı, yarın ise Adil Kılıçdaroğlu’nun Burhaniye Cemevi’nde düzenlenecek cenaze törenine katılacağı belirtildi.
ÖZGÜR ÖZEL’DEN TAZİYE TELEFONU
Partiden yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla aradı.
Özel, telefon görüşmesinde, Kılıçdaroğlu’na, ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu’nun vefatından dolayı Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi.