CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından, Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katılan Kadıköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ile önceki gün CHP Genel Merkezi’nde buluşmuştu.
Kılıçdaroğlu, görüşmede sonrası yaptığı konuşmanın bir bölümünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
CHP lideri, paylaşımında “Hiçbirimiz artık eskisi gibi değiliz. Ben de aynı insan değilim. Ruhumuz eskisi gibi değil artık. İçimizde açılan derin yaraları iyileştirmek ve bir daha bu acıları yaşamamak için, artık değişmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu’nun, paylaştığı videosundaki konuşması şöyle:
“Kahramanmaraş’a gittiğimde iki küçük kız çocuğu geldi: ‘Babamız burada, sesleri geliyor, ne olur kurtarın’ diye. İstanbul’dan ekip vardı. Onlara söyledik. İki çocuk, ağlayarak babalarının kurtarılmasını istiyorlar. Sonradan öğrendim, kurtarılamadı babaları. Evet, ‘biz aynı insanlar değiliz’ dediniz. Acıları yaşayan insanlar, acılara tanıklık eden insanlar onları ruhlarının derinliklerinde taşıyorlar. Hiçbirimiz eskisi gibi değiliz aslında.”
Hiçbirimiz artık eskisi gibi değiliz. Ben de aynı insan değilim. Ruhumuz eskisi gibi değil artık. İçimizde açılan derin yaraları iyileştirmek ve bir daha bu acıları yaşamamak için, artık değişmeliyiz. pic.twitter.com/MOgFbCHxfc
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) February 18, 2023
Ben de yazacagim….önce imar affina evet diyen Milletvekilleriniz ve Hatay Belediye Baskaniniz.
Simdilik baska sözüm yok, ilerde olabilir…
yaa! sımdı buraya bır sey yazacagım. …… neyse…