1. Haberler
  2. Gündem
  3. Komedyen Deniz Göktaş, havaalanında gözaltına alındı

Komedyen Deniz Göktaş, havaalanında gözaltına alındı

"Ölü Deniz" adlı stand-up gösterisi sonrası hakkında soruşturma başlatılan komedyen Deniz Göktaş, yurt dışı seyahatinden Türkiye'ye döndü. Göktaş, havalimanında gözaltına alındı.

featured

Gösterilerinden bazı kesitlerin yer aldığı X paylaşımlarına erişim engeli getirilen komedyen Deniz Göktaş hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Konuya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada “Bir kısım sosyal medya platformlarında yayınlamış olduğu içeriklerde suç unsuru ifadeler tespit edilen şüpheli Deniz Göktaş hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır” denilmişti.

Yurt dışında bulunan Deniz Göktaş İstanbul Havalimanı’ndan yurda dönüşünde pasaport kontrolünde gözaltına alındı.

Vatan Caddesi’ndeki Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne götürülen Göktaş’ın soruşturma kapsamında ifade vermesi bekleniyor.

ÖNCE ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

Göktaş’ın stand-up gösterisinden kesitlerin yer aldığı bazı X paylaşımlarına “milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması” gerekçesiyle erişim engeli getirilmişti.

Göktaş’ın 1 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelediği kapalı gişe stand-up gösterisi, 24 Haziran’da YouTube’da yayına girmiş, ilk gün 1 milyon izlemeye ulaşmış, sayı kısa sürede milyonlara çıkmıştı.

“Ölü Deniz” adlı gösteri siyasi hiciv örneği olarak ilgi, beğeni toplamış, eleştirilere yol açmış, gösteriden kesitler sosyal medyada paylaşılmıştı. (ANKA)

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

3 Yorum

  1. Bu ulkede bin dusmaligi yok musluman dusmanligi var

  2. 2 Temmuz 2026, 14:15

    Bence yaptığı güya şakalar yanlış,islamla kuranla ve hepimizi yaratan ve Allah cc ile dalga geçilemez, acaba bu konuşmalar israil de yada diğer Avrupa ülkelerinde yapılabilirdi mi? Buralarda ermeni soykırımı yok demek ve ya israil soykırıma uğramadı demek suç, ifade özgürlüğü başkasının değerlerine hakaret etmeyi gerektirmez, edep ne güzel bak oruç tutmayabilirsin ama ermeniler Osmanlı doneminde çocuklarına ramazanda da birseyler vermezlermiş, Müslümanlar oruç tutuyor diye, ermeniler kadar saygı yeterlidir.

  3. 2 Temmuz 2026, 13:46

    Tiyatrocuların dolayısıyla Denizlerin yanındayız. Bu ekonomik krizlerde komedyenler olmasa vah vatandaşların haline. Bizler Hacivat ve Karagöz ile büyüdük.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!