1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kürsüde peruğunu çıkarmıştı: CHP’li Nurten Yontar kanseri yendi

Kürsüde peruğunu çıkarmıştı: CHP’li Nurten Yontar kanseri yendi

Meme kanseri ile ilgili farkındalık oluşturmak için TBMM kürsüsünde peruğunu çıkaran CHP Milletvekili Nurten Yontar, kanseri yendi.

featured

TBMM kürüsünde ‘meme kanserinde farkındalık ayına’ dikkat çekmek için peruğunu çıkaran ve ayakta alkışlanan CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan iyi haber geldi.

Hastalığını kürsüden duyuran Yontar, bu kez kürsüden hastalığını yendiğini şu sözlerle açıkladı:

“Bugün sağlıklı bir şekilde karşınızdayım. Ve şimdi sadece kadınlardan değil, hepimizden bir dileğim var. Geç kalmayın. Kendi bedeninizi tanıyın ve korkmadan kontrollerinizi yaptırın. Unutmayın; bir muayene erken teşhis, bir hayat demek olabilir. Bir kadının yaşam süreci boyunca meme kanserine yakalanma riski yüzde 13’tür. Hastalığı ilk duyduğum an ‘Neden?’, ‘Niçin ben, zamanı mıydı?’ diye sorular sordum kendi kendime. Bu savaş sadece bedenle değil, umutla, cesaretle yaşamı, ailenizi, işinizi sevmekle, kararlılıkla kazanıyor.”

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!