Tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın avukatı Erkam Erdem, müvekkilinin sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama yaptı.
Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Mahir Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevkedileceği bilgisi gelmişti. Ancak şu an Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde olduğunu ve burada çeşitli muayene ve tetkiklerin yapılmakta olduğunu öğrendik” dedi.
Mahir Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevkedileceği bilgisi gelmişti. Ancak şuan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde olduğunu ve burada çeşitli muayene ve tetkiklerin yapılmakta olduğunu öğrendik.
— Erkam Erdem (@ErkamErdem1) April 8, 2025
HOLTER CİHAZI TAKILDI, CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Erkam Erdem, Mahir Polat’a tansiyonunun 24 saat takibi için holter takıldığını ve cezaevine gönderildiğini söyledi.
Erdem, şunları kaydetti:
“Mahir bey yeniden cezaevine gönderildi. Tansiyonunun 24 saat takibi için holder takılmış, ultrason işlemi ile kalp ve anksiyete için muayene yapılmış. Bu şartlar altında dosya yarına kadar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinden nihai bir değerlendirme yapmak üzere ATK’ya gitmeyecek görünüyor.”
Mahir bey yeniden cezaevine gönderildi. Tansiyonunun 24 saat takibi için holder takılmış, ultrason işlemi ile kalp ve anksiyete için muayene yapılmış.
Bu şartlar altında dosya yarına kadar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinden nihai bir değerlendirme yapmak üzere ATK’ya…— Erkam Erdem (@ErkamErdem1) April 8, 2025