CHP’li 21 il belediye başkanı, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısı yapmıştı.
Bu gelişmenin ardından Ankara’da ilçe belediye başkanları, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a sosyal medya hesaplarından destek paylaşımları yaptı. Paylaşımlarda, Yavaş’ın bir fotoğrafı ile birlikte “yanındayız” mesajı verildi.
O isimlerden biri de Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’ydu.
Çırpanoğlu, Yavaş’a ilişkin paylaşımında “90 yılı aşkın Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin ferdi olarak erken veya zamanlı bir Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin adayının Sn. Mansur Yavaş olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer vermişti.
YENİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ
Çırpanoğlu, mesajından saatler sonra yeni bir paylaşım yaptı.
Paylaşımına CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Yavaş ve İmamoğlu ile yaptığı görüşmede çekilen fotoğrafı ekleyen Çırpanoğlu, “‘Bir olacağız, diri olacağız, bütün olacağız’ Ülkemizin umudu ve geleceği bu fotoğraf karesinde… Sn.Genel Başkanımızın liderliğinde bölünmeyeceğiz, Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, CHP’yi iktidara taşıyacağız.” dedi.