1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mansur Yavaş’tan dikkat çeken Ankapark hamlesi

Mansur Yavaş’tan dikkat çeken Ankapark hamlesi

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği arazisi içindeki ANKAPARK'ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi ardından kapıları yarın ilk defa basına açılacak. ABB Başkanı Yavaş, ANKAPARK'ın mevcut durumunu paylaşmak için kapıları yarın basına, sonrada halka açacaklarını duyurdu.

featured

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, atıl durumda bulunan ANKAPARK’ı devralmak için açtığı tahliye davasında karar çıkmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, parkın önce basına sonrada halka açıklanacağını duyurdu.

Yavaş, Twitter hesabından “Ankapark’ın kapılarını mevcut durumunu paylaşmak için yarın basına, çok yakında ise vatandaşlarımıza açacağız” açıklamasını yaptı.

Yarın basın mensuplarının harabe halindeki parkı gezmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş parkta basına açıklamalarda bulunacak.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!