1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mehmet Uçum’dan ‘Kobani’ yorumu

Mehmet Uçum’dan ‘Kobani’ yorumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mehmet Uçum 'Kobani' davası kararları sonrası açıklama yaptı. Uçum, "Milli yargımızla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Kobani davasında açıklanan kararlarla ilgili olarak paylaşım yaptı.

‘Kobani ‘olayları olarak bilinen 6-8 Ekim 2014’te meydana gelen ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 18’i tutuklu 108 sanığın Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davanın karar duruşması dün görüldü.

X hesabından paylaşım yapan Uçum, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’nin yargı erki bağımsız ve tarafsızdır. Hem içeride diğer erkler karşısında hukuk sistemimizin gerektirdiği şekilde hem de küresel emperyalizmin bütün odaklarına karşı ulusal duruşuyla. Milli yargımızla ne kadar gurur duysak azdır.”

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!