1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mehmetçik, miniklerin yazdığı mektupları yanıtsız bırakmadı

Mehmetçik, miniklerin yazdığı mektupları yanıtsız bırakmadı

Hakkari 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığında görev yapan Mehmetçik, kendilerine mektup göndererek sevgilerini ileten Ankara'daki Şehit Onur Doğan İlkokulu öğrencilerine mektupla yanıt verdi.

featured

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Ankara Altındağ’daki Şehit Onur Doğan İlkokulu öğrencileri, Hakkari’de vatan nöbeti tutan Mehmetçik’e sevgi ve minnet duygularını anlatan mektuplar yazdı.

Mektupların ulaşmasından kısa süre sonra, Mehmetçik de minik öğrencilere yanıt yazdı. Mehmetçik’in kaleme aldığı mektuplar, Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli tarafından öğrencilere ulaştırıldı.

Pençe-Kilit Operasyonları sırasında 2022’de şehit olan ve okula adı verilen şehit Onur Doğan’ın anne ve babası da öğrencileri, mektupları okumaları sırasında yalnız bırakmadı.

Mehmetçiğin duygu yüklü mektuplarını okuyan öğrenciler, hem duygulandı hem de mutlu oldu.
Anıtkabir semalarında dalgalanan Türk bayrağı, okula armağan edildi.

Bakanlık, Mehmetçik’in mektupları okuduğu ve öğrencilere cevap yazdığı anların görüntülerini de paylaştı. (AA)

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!