“Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın envanterinde bulunan CH-47 Ağır Genel Maksat Helikopteri, 21 Nisan 2026 tarihinde gece eğitimi kapsamında icra edilen uçuş sırasında Temelli/Ankara’da sert iniş gerçekleştirerek kırıma uğramıştır
Helikopterde görevli 5 personelimizin sağlık durumu ile ilgili herhangi bir olumsuz durum yoktur. Olayın ardından arama ekipleri derhâl bölgeye sevk edilerek gerekli inceleme çalışmalarına başlanmıştır. Konuya ilişkin idari ve teknik süreçler titizlikle yürütülmektedir.”
BEDELLİ ASKERLİK
Meclis’ten geçen yeni düzenlemeyle 335 bin lira olan mevcut bedelli askerlik ücreti yüzde 25 zamlanarak 417 bin liraya yükseldi.
MSB toplantısında, yeni ücretin 17 Nisan tarihinden itibaren geçerli olduğunu belirtildi.
ABD-İRAN AÇIKLAMASI
MSB, ABD Başkanı Donald Trump’ın barış görüşmelerinin devam edebilmesi için İran ile ateşkesi süresiz olarak uzatacağını açıklamasının ardından, “Müzakerelere devam edilmesini temenni ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
Kargo ucagi açıklığa kavuştu bu da avikligakavusacaktir endişe etmeyin