1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin cinayetinde ‘Kürdistan’ propagandası… İnce: Allah belanızı versin

Narin cinayetinde ‘Kürdistan’ propagandası… İnce: Allah belanızı versin

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Narin Güran cinayeti üzerinden 'Kürdistan' propagandası yapan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Çiğdem Kılıçgün Uçar'a 'Allah belanızı versin' diye tepki gösterdi.

featured

DEM Parti ile bağlantılı Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Çiğdem Kılıçgün Uçar, 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesi üzerinden yaptığı açıklamada bölücülük propagandası yaptı.

BÖLÜCÜLÜK PROPAGANDASI

Uçar, “Biz halkımızın Kürt düşmanı politikalarda ve Hizbulkontranın politikalarına karşı sahip olduğu hafızaya güveniyoruz. O hafıza Kürdistan’ı ayakta tuttu, bundan sonra da ayakta tutmaya devam edecek.” dedi.

‘ALLAH BELANIZI VERSİN’

Uçar’a Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den tepki geldi.

X hesabı üzerinden açıklama yapan İnce, Uçar’ın açıklamalarını alıntıladığı mesajında “Hepimizin içini dağlayan Narin’in katledilmesi olayını siyasallaştırmaya ve bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin!” dedi. 

‘BU SUÇA ORTAKSINIZ’

İnce yaptığı bir diğer paylaşımda da Kürdistan güzellemesi yapanların Narin Güran cinayetine ortak olduğunu vurguladı.

İnce “Bir çocuğun alçakça katledilmesini fırsat bilerek Kürdistan gevelemesi yapanlar, bu suça hepiniz ortaksınız! Öğretmenleri katledenlerin arkasında durduğunuz için o topraklarda cehalet, iş makinalarını yaktığınız için o topraklarda sefalet hüküm sürüyor! Evet Allah belanızı versin! O çocuğun ve hikayesini bilmediğimiz onun gibi yüzlercesinin ahı sizi tutsun!” dedi. 
İnce’nin “Allah belanızı versin” yorumuna DEM Parti milletvekili Pervin Buldan’dan “Zavallı” yanıtı gelirken, Memleket Partili avukat Belçin Acka Duran asıl zavallının Buldan’ın kendisi olduğunu söyledi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Az bile söylemiş. Düşünsenize şu cinayet, Irak, Suriye, İran’ dakiler de olsaydı çoktaaan üstüne yatılmıştı.
    TC sayesinde bu ilkel ortaçağ kılıklı güruha bir narin bedenin hesabı soruluyor.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!