DEM Parti ile bağlantılı Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Çiğdem Kılıçgün Uçar, 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesi üzerinden yaptığı açıklamada bölücülük propagandası yaptı.
BÖLÜCÜLÜK PROPAGANDASI
Uçar, “Biz halkımızın Kürt düşmanı politikalarda ve Hizbulkontranın politikalarına karşı sahip olduğu hafızaya güveniyoruz. O hafıza Kürdistan’ı ayakta tuttu, bundan sonra da ayakta tutmaya devam edecek.” dedi.
‘ALLAH BELANIZI VERSİN’
Uçar’a Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den tepki geldi.
X hesabı üzerinden açıklama yapan İnce, Uçar’ın açıklamalarını alıntıladığı mesajında “Hepimizin içini dağlayan Narin’in katledilmesi olayını siyasallaştırmaya ve bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin!” dedi.
‘BU SUÇA ORTAKSINIZ’
İnce yaptığı bir diğer paylaşımda da Kürdistan güzellemesi yapanların Narin Güran cinayetine ortak olduğunu vurguladı.


Az bile söylemiş. Düşünsenize şu cinayet, Irak, Suriye, İran’ dakiler de olsaydı çoktaaan üstüne yatılmıştı.
TC sayesinde bu ilkel ortaçağ kılıklı güruha bir narin bedenin hesabı soruluyor.