Narin Güran cinayeti davasında tutuklu olarak yargılanan ağabey Enes Güran’ın cezaevinden aile bireyleri ile görüntülü olarak yaptığı görüşmenin kayıtları A Haber’de yayınlandı.
Görüntülerde aile bireylerinin Narin’in kemiklerini sızlatacak şekilde kahkahalar atması dikkatlerden kaçmadı.
Ağabey Enes Güran’ın, davada itirafçı olan ve tutuklu olarak yargılanan Nevzat Bahtiyar için “Onu cezaevinde hallederler” demesi dikkat çekti.
Ağabey Enes Güran, “Allah’ın izniyle bu hafta her şey belli oluyor. Buradan çıkacağım kafamız dik alnımız açık” ifadelerini kullandı. Narin Güran’ın tutuklu olmayan ağabeyi Baran Güran ise “En azından sizin çıkacağınız kesin” dedi. Enes, “Ağabey diğerleri cezaevinde hallederler zaten” şeklinde konuştu.
İŞKENCE YAPILDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ
Öte yandan Enes Güran, Narin Güran cinayeti davasında kendine cezaevinde işkence edildiğini öne sürmüştü. Enes Güran “Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına verdiğim ifadeleri işkenceden dolayı kabul etmiyorum. Kendimde değildim” demişti.
