1. Haberler
  2. Spor
  3. Orkun ve Kerem, Benfica’yı sırtlıyor

Orkun ve Kerem, Benfica’yı sırtlıyor

Portekiz 1. Futbol Ligi 6. hafta mücadelesinde milli futbolcular Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica, deplasmanda Boavista'yı 3-0 mağlup etti.

featured

Bessa Stadı’nda oynanan mücadelede Orkun Kökçü takımının 2. golüne imza atarken, Kerem Aktürkoğlu da ilk 2 golün asistini yaptı.

Benfica’ya galibiyeti getiren goller, 11. dakikada Pavlidis, 31. dakikada Orkun Kökçü ve 90. dakikada Arthur’dan geldi.

Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Orkun 90 dakika sahada kalırken, Kerem, 71. dakikada yerini Zeki Amdouni’ye bıraktı.

Ligde oynadığı son iki maçı kazanan Benfica, puanını 13’e yükseltti ve 3. sıraya çıktı. Portekiz Ligi’nde liderlik koltuğunda 6’da 6 yaparak 18 puan toplayan Sporting bulunuyor. İkinci sırada ise 15 puanlı Porto yer alıyor.

İlişkili Haber
thumbnail
Şampiyonlar Ligi’nde Türk gecesi: Benfica, Kerem ve Orkun’la kazandı
Haberi görüntüle
İlişkili Haber
thumbnail
Orkun ortaladı, Kerem Aktürkoğlu ilk maçını boş geçmedi: İşte o gol
Haberi görüntüle

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!