1. Haberler
  2. Gündem
  3. PKK elebaşı Duran Kalkan’dan muhalefete ‘ittifak’ çağrısı

PKK elebaşı Duran Kalkan’dan muhalefete ‘ittifak’ çağrısı

featured

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Duran Kalkan, yayınladığı videoda, ‘dostlarımız’ dediği kesimlerle yaptığı iş birliğini anlattı.

Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Duran Kalkan, yayınladığı videoda, ‘dostlarımız’ dediği kesimlerle yaptığı iş birliğini anlattı.

Kalkan, “Sürekli eylem halinde geçen bir yıldı diyebiliriz. Mücadelemiz dostlarımızla daha etkili hale geldi. Daha güçlü mücadele edilse, karşıtız diyen herkes biraz daha tutarlı olsaydı daha ağır darbe yerlerdi. Bazı güçler o tutarlılığı göstermediler.” diye konuştu.

MUHALEFETE ÇAĞRI: İTTİFAK KONULARI GECİKMEMELİ

Kalkan, “İttifak konuları daha fazla gecikmemeli. Mücadelesiz durduk yere çökmüyor iktidar. Demokratik devrimle bu düzeni yıkmak önemli.

Kalan propaganda videosunda ‘Dostlarımız daha da öne çıktılar mücadelede etkili hale geldiler. Şimdi AKP ve MHP çöküşte. Bunu biz söylemiyoruz CHP de İYİ Parti de DEVA Partisi de söylüyor. ‘Herkes bizim gibi olsun’ demiyoruz herkes kendi rengini korusun. Bunları yıkalım daha fazla ömrü uzamasın. İttifak konuları daha fazla gecikmemeli. Erdoğan BM’de gösterdiği haritayı uygulamak istiyor’ diye konuştu.

Terör örgütü elebaşı “‘Bizim gibi olsunlar’ demiyoruz, herkes kendi rengini korusun. AK Parti-MHP ittifakını yıkalım.” ifadelerini kullandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Senin bütün dünya affetse, ben affetmem… Sizden kurtulmak bir insanlık borcu. 40 yıldır emperyalizmin taşeronu olarak hem Türk hem Kürt, bu topraklarda yaşayan bütün insanları usandırdınız.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!