Enes Aydın, Porsche marka araçla aşırı hız yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. AKP İstanbul Milletvekili Sare Aydın lüks aracın kendisine ait olduğunu doğruladı.
Enes Aydın adlı sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görüntülerde trafik polislerinin önünden 215 kilometre hızla geçtiği görülen aracın camında milletvekili tanıtım kartı da görülüyordu.
AKP İstanbul Miletvekili Sera Aydın, görüntülerin yayılmasının ardından yaptığı açıklamada Enes Aydın’ın yeğeni olduğunu aracın da kendisne ait olduğunu kabul etti.

Aydın şu ifadeleri kullandı:
“Gençlere olan inancımı ve sevgimi herkes bilir. Üniversite öğrencisi yeğenimin müsadem dışında şahsi aracımı, asla tasvip etmeyeceğim şekilde kullanmış olmasından dolayı gerçekten çok üzgünüm. Uyarılarımı ve ikazımı yaptım. Yanlışının, onun hayatı için büyük bir ders olacağına inanıyorum. Ben hayatım boyunca seviyeli iletişimin ve doğru bilginin büyük bir güç olduğuna inandım. Gençlerime de bunu öğrettim. Yorumlara bakınca yazma ihtiyacı hissetim. Bir kaza meydana gelmemiştir. Doğru sözler ve işler şiarımız olsun gençler. Yiğenime de söyledim merak etmeyin.”
Kalitesiz insanlar, ne dense boş. Porsche’u ne ile aldın bu arada? Kaç maaş alıyorsunuz? Arabuluculuk desteği veriyor musunuz? Yegeninize pudra testi yaptıracak misiniz?
Ya ne demezsin…