1. Haberler
  2. Dünya
  3. Robert De Niro koronavirüsü 11 Eylül saldırılarına benzetti

Robert De Niro koronavirüsü 11 Eylül saldırılarına benzetti

featured

Ünlü aktör Robert De Niro, koronavirüs salgınında New York’ta hayatın nasıl olduğunu anlattı.

Robert De Niro, CNN kanalında yayınlanan ve Jake Tapper’ın sunduğu Deadline programına katıldı. Salgın sürecinde New York’ta yaşamanın nasıl bir his olduğundan bahseden De Niro, “Keşke devlet daha erken önlem alsaydı. Yeterli uyarılar en başından beri vardı” dedi.

’11 EYLÜL GİBİ’

De Niro, salgın sürecini 11 Eylül saldırılarıyla kıyaslayarak, “11 Eylül gibi hissettiriyor. Salgın filmlerde gördüğümüz bir şey gibi. Her şey çok hızlı gelişti” dedi.

Dünyadaki en büyük şehirlerin salgın nedeniyle bomboş olmasının gerçek dışı olduğunu söyleyen Oscar ödüllü aktör, “Bu sahneleri sadece filmlerde görürsünüz ve şimdi bizim başımıza geldi” şeklinde konuştu.

Cuma günkü New York Times verilerine göre sadece dün New York’ta 12 binden fazla kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Yine sadece New York’ta teşhis edilmiş 222 binden fazla vaka var.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Nisan 2020, 05:33

    Heee. coronayı muslumanalr yapmış!!!!!

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!