1. Haberler
  2. Manşet
  3. Seçim gecesi neler oldu? İmamoğlu’ndan 50.03 iddiası

Seçim gecesi neler oldu? İmamoğlu’ndan 50.03 iddiası

Ekrem İmamoğlu, “50.03 ile seçimi kazanmak için hesap yaptılar. Biz oyunu Mansur Yavaş ile bozduk. İstanbul'da 12-13 meydanda kutlama hazırlıklarını tespit ettik” iddiasında bulundu.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı FOX Tv yayınında, seçim gecesi yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı’na güvenmediğini belirten İmamoğlu, “Ajans sürecinin sonuca etkisi olması için bir kurgu vardı. 50.03 ile seçimi kazanmak için hesap yaptılar. Biz oyunu Mansur Yavaş ile bozduk” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

46 bin km yaptım. 50 ilde 85 miting yaptım hala sesimi düzeltemedim. Çocuklarımı bu süreçte 5 kez belki gördüm. Birinci turda ben üzgünüm, daha iyisini bekliyordum. Alma ihtimalini görüyorduk. İki puan daha yukarıda olma ihtimalini çok daha yüksek görüyorduk. 2 milyon daha fazla oy aldı. Balkon konuşmasıyla seçim kazanılmaz. Bizim konuşmamız önemliydi. Sayın Mansur Yavaş ile oylara sahip çıkışımız… Sistemimiz çalıştı. Onursal Adıgüzel’in hakkını yemeyeyim. Çıktık elimizde olan veriyi söyledik. 2 gün önceki toplantıda, o gece Kılıçdaroğlu’nun dışında o geceyi anons eden biz olacaktık. Karar vermiştik.”

‘İSTANBUL’DA 12-13 MEYDANDA KUTLAMA HAZIRLIKLARINI TESPİT ETTİK’

Ajans sürecinin sonuca etkisi olması için bir kurgu vardı. 50.03 ile seçimi kazanmak için hesap yaptılar. Biz oyunu Mansur Yavaş ile bozduk. İstanbul’da 12-13 meydanda kutlama hazırlıklarını tespit ettik. Sayın Cumhurbaşkanı’nın Ankara’ya gidişi İstanbul’a geri dönüşü… Ben komplo ile uğraşmam.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Biz de hazırlık yaptık ailecek. arabayı, Büyük 2.5 metrelik Türk bayrağını hazırladık. Suç mu işledik. Kılıçdaroğlu ekibi de hazırlık yaptı, Tayyip ekibi de hazırlık yaptı. Bi sonuç çıkartmak çaresizliktir.

    Cevapla
  2. KK yarım puanla seçim kaybetse memleket ne hale gelirdi acaba? yalanlarla seçim gecesi insanları kandırdınız hala bir özür yok.

    Cevapla
  3. Bunlara inanan varmı acaba vardııır vardııır bunların oylarını on seçimdir çalıyorlarya

    Cevapla
  4. 20 Mayıs 2023, 09:48

    Atı Çalanlar
    Üsküdara Geçme planı Yaparken.
    Türk Milleti
    Kendisini Ayaklar altına alanlara
    Cevabını vermelidir.
    Oylar Kılıçdaroğlu’na…..

    Cevapla
    • 20 Mayıs 2023, 21:36

      Üzüleceksin, hayal kırıklığına uğrayacaksın ama ikinci turda seninki % 35’i bile bulamayacak. Demedi deme :)

      Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!