1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sinan Oğan’dan ‘atkı’ açıklaması… Villalara hala yanıt vermedi

Sinan Oğan’dan ‘atkı’ açıklaması… Villalara hala yanıt vermedi

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci tur oylamasında Erdoğan'ı destekleyen Ata İttifakı adayı Sinan Oğan, sosyal medyada gündem olan atkısıyla ilgili açıklama yaptı. Oğan, Veryansın Tv'nin ortaya çıkardığı gayrimenkul satın alımlarına ilişkin olarak konuşmadı.

featured

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere giren ve ikinci turda Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’ın İngiltere ziyaretinde taktığı atkı gündem oldu.

Atkının ‘Louis Vuitton’ markalı ve 26 bin lira değerinde olduğu iddia edildi.

İddialar üzerine Oğan, sosyal medya hesabı X üzerinden bir açıklama yayımladı. ’26 bin lira’ iddiasını yalanlayan Oğan, atkıyı 11 dolara satın aldığını açıkladı.

Atkıyı 10 yıldır kullandığını belirten Oğan, seçimlerden sonra satın aldığı gayrimenkullere ilişkin bir yorumda bulunmadı.

Oğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sinan Oğan’ın Erdoğan’ı destekledikten sonra edindiği gayrimenkulleri Veryansın Tv ortaya çıkarmıştı.

İlişkili Haber
thumbnail
Sinan Oğan 30 milyonluk malikane mi aldı?
Haberi görüntüle
İlişkili Haber
thumbnail
Sinan Oğan’ın malikanesi ile ilgili çarpıcı iddia: Vergiden kaçtı, bedeli düşük gösterdi
Haberi görüntüle
İlişkili Haber
thumbnail
Sinan Oğan servetine servet katıyor! İşte satın aldığı yeni gayrimenkuller
Haberi görüntüle

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. gündem olmak için çıkarılmış bir haber olduğunu düşünüyorum

    Cevapla
  2. 27 Aralık 2023, 11:06

    Dün verdiği sözleri unutanlar 10 yıl önce aldığı atkının küsüratlı fiyatını hatırlıyor

    Cevapla
  3. Villaların hesabını ver önce,Haram yenen herşey çocuklarından çıkar bilesiiiinnn.

    Cevapla
  4. bu da asrin liderimizin zevcesi gibi cakma kullaniyor anlasilan. yersen. Herif resmen alay etmis. 10 yil once, 11 dolara aldigin atkiyi hatirliyorsun yani. Ne hafiza, ne dayanikli atkiymis lan.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!