1. Haberler
  2. Manşet
  3. Sinan Oğan’ın kararı sonrası Ümit Özdağ’dan ilk açıklama

Sinan Oğan’ın kararı sonrası Ümit Özdağ’dan ilk açıklama

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasının ardından açıklama yaptı.

featured

ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. Oğan, “Kılıçdaroğlu ve Erdoğan ile görüştük. Önceliklerimizi müzakere ettik. Bu müzakere neticesinde seçimlerin ikinci turunda Erdoğan’ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum.” dedi. 

Oğan’ın Erdoğan’a desteğini açıklamasının ardından Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan ilk açıklama geldi. Özdağ, “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır.” ifadelerini kullandı. 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. arapsaçına döndürülen siyaset; at izinin it izine çorba edildiği bu zaman zarfında IQ’lar tekrar karıştı. Amaç ve Sonuç belliydi NOKTA

  2. Her şey Erdoğan sonrası avantajlı politik bi pozisyon için…
    Ancak Oğan’ın bu desteğe rağmen pek bi ağırlığı kazancı olacağını zannetmiyorum…

  3. 22 Mayıs 2023, 19:00

    Yazık :D

  4. milliyetçiyim diyorsan ya tarafsız kalacaktın ya da rte ye destek verecektin. ychdpkk ya kk ya destek veren milliyetçilikten bahsetmesin.

  5. Arkadaşlar bu memlektin insanı böyle işte sinan sinan diye peşinden koşar ama kendine en ufak ters bişey söylerse hiçbir şey dememiş gibi saldırırlar o kişiye

  6. S.ogan hayal kırıklığı…bari secmenimin iradesine karisamam de…bizi sürü yerine koydu

  7. 22 Mayıs 2023, 18:12

    Sinan Oğan çok büyük bir hata etti

  8. 22 Mayıs 2023, 18:07

    ikisi ayrı düştüler mantılı bir yorumu acaba iyi polis kötü polis oynuyorlar bir milet açıklaması bir cumhur açıklaması yarın ya milet yada tarafsızlık açıklaması gelecek ozdagdan 5 yıl sonraya şimdiden on hazırlık

  9. Yapmayın be . İkiside çok değer verdiğimiz insan . Ümit hoca olmasa sinan beyin düşüncelerini ve kendini tanıyamazdık. Şimdi ikisinin ayrı düşmesi bizi üzüyor .

  10. Niye aday gösterdin hoca

    • 22 Mayıs 2023, 18:53

      Çok büyük oyun kurmuşlar, plana sadık kalıyorlar… Stratejik derinlik Ümit hocadır….

    • Zafer Partisinin tabanını ve Sinan Oğan’a oy vermiş olan Muharrem İnce yanlılarını az çok tanıyorum. Onlar HDP ve FETÖ ile ittifak yapanlara oy vermezler. Milli orduya ve şimdi de M. İnce’ye yapılan kaset kumpasının failleri ortada. Her hafta şehit haberleri geliyor. Milliyetçi bir insan oy verirken bunları unutmaz, dikkate alır.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!