1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şişli’de 25 kişi zehirlenme şikayetiyle hastaneye başvurdu!

Şişli’de 25 kişi zehirlenme şikayetiyle hastaneye başvurdu!

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir restorandan lahmacun sipariş eden 25 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu. Ruhsatsız olduğu belirlenen restoranın daha önce 3 kez mühürlendiği öğrenildi.

featured

İstanbul İl Sağlık Müdürü Abdullah Emre Güner, Şişli’de bir işletmede yemek yiyen 25 kişinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurduğunu, bu kişilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul’un Şişli ilçesinde bir işletmede yemek yiyen bazı vatandaşlarımız, gıda zehirlenmesi şüphesiyle çevredeki hastanelere başvurmuştur. Olayla ilgili olarak toplam 25 kişi sağlık kuruluşlarına müracaat etmiştir. Başvuruda bulunan vatandaşlarımızın genel sağlık durumları iyi olup, gerekli tıbbi değerlendirme ve tedavileri yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

AYNI RESTORANDAN SİPARİŞ VERMİŞLER

Zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran kişilerin restorandan lahmacun siparişi verdiği öğrenildi.

Restoranda denetim yapan ekipler yemeklerden numune alırken ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri mühürlendi.

Ayrıca, restoranın daha önce 3 kez mühürlendiği öğrenildi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!