Lüks aracı ile gittiği lüks restoranlarda ‘Miraç hakikatiyle bilinçaltı temizliği’, ‘Kuantum eğitimi’, ‘Beden şifası’ gibi çeşitli konularda eğitimler veren ‘eğitmenin’ görüntüleri Twitter’da çok konuşuldu.
Görüntülerdeki Eylem Amine Altunkaynak adlı ‘eğitmenin’ kendi adında bir web sayfası ve ‘Gelişim Devam Ediyor’ adında YouTube kanalı bulunuyor.
Diğer platformlarda da son derece aktif olduğu görülen Altunkaynak, Instagram hesabında kendisini Uluslararası Onaylı Sertifika’ya sahip bir ‘Kuantum eğitmeni’ olarak tanıtıyor.

2006’da Uludağ Üniversitesi’nden mezun olduğunu yazan ancak bölümünü belirtmeyen Altunkaynak, tutarı 40 bin TL’lere kadar varan eğitim paketleri satıyor.
Altunkaynak yarın “Miraç’ta bilinçaltı temizliği” adını verdiği bir eğitime başlayacak.

Bütün okurlardan özür dilerim ama “ben eşeğim diyene semer vuran çok olur şeklinde bir atasözü akla geliyor bu cin fikirli bacı ve semer vurduğu müşterileri için” diye yazsam acaba çok mu ağır ve ayıp olur? “Yanlışın var” derseniz lütfen düzeltin.
Nedense Ramazan ayı geldiğinde
Bu bedavacı takımları
Şükürcü takımları Ekranları kaplıyor.
Biz Türklere Nasıl Arap olunmasını
Anlatıyorlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Olsun, böylelerin inanacak zenginler var demek ki..sadece fakirler cahil kalmıyormus..hehehe
Modern üfürükcüler türedi. Bu hurafeci millet bu kadar kolay knadirildigi müddetce böyle sarlatanlarin sömürü kaynagi bitmez ve bunlar da böye devam ederler.
Sertifika da veriyormus… :)
tivitırda vıdyolarını gormustum bunun. Dünyada ilk ve tek mis :) Ayetleri harmanlayıp bilinçaltımıza Download ediyormus yani yüklüyor mus. ilginc. gigabayt basina kac para istiyor acaba :)
Ohoo, bu iş sektörü çok gelişti…uzaktan ameliyat yapıp hastayı iyileştiren tarikat liderleri bile var..
De, masum ve inanan müslümanları bilinçlendirerek koruması gereken Diyanet kılıç kuşanıp fethetme peşinde olduğu için bakalım ne vakit bu işlerle ilgilenecek..